КЛАПА УНИВЕРСАЛНА Ф 100 БЯЛ ZL  - ELPLAST
КЛАПА УНИВЕРСАЛНА Ф 100 БЯЛ ZL - ELPLAST
КЛАПА УНИВЕРСАЛНА Ф 120 БЯЛ ZL  - ELPLAST
КЛАПА УНИВЕРСАЛНА Ф 120 БЯЛ ZL - ELPLAST